Sponsoren

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Stichting Leergeld Midden-Groningen kan haar doelstellingen alleen bereiken dankzij giften van derden. Op dit moment zijn de sponsors van de Stichting Leergeld Midden-Groningen:

  • Tulp Keukens en Waterland Badkamers Veendam
  • Veldhuis Automatisering Kolham
  • Lions Club Hoogezand-Sappemeer
  • Rotary Hoogezand-Sappemeer
  • Ronde Tafel 45 Hoogezand-Sappemeer
  • Woningstichting Lefier
  • Woningstichting Talma
  • Eska Graphic Board
  • 7Km van Martenshoek
  • Goede Doelen Fonds ING

Naast giften van instellingen en bedrijven, kunnen ook particulieren donateur worden. Ook kan ter gelegenheid van een afscheid van een bedrijf, een jubileum of verjaardag in plaats van cadeaus een bedrag aan het goede doel ”Stichting Leergeld Midden-Groningen” overgemaakt worden.

Donatie Dokter Fennema

Op vrijdag 10 februari ontving voorzitter Bert Kolk van Stichting Leergeld H-S, samen met de bestuursleden Harry Meijer en Jan Prummel een cheque ter waarde van € 2.800 uit handen van dokter Fennema. Dit gebeurde in Hotel Faber in Hoogezand. De heer Fennema gaf in december bij zijn afscheid als huisarts aan geen cadeaus te willen. In plaats van cadeaus kon een bedrag overgemaakt worden op de bankrekening van de Stichting.

Goede doelencheque 7KM Martenshoek

Op zondag 25 september 2011 heeft voor de 7de keer in Martenshoek de 7KM plaatsgevonden. De 7KM van Martenshoek is een jaarlijks terugkerend loopevenement met start en finish aan de Sluiskade te Martenshoek. De 7 kilometer bestaat uit een jeugdloop, een wedstrijdloop en een recreantenloop. Iedere deelnemer betaalt voor deelname een startbedrag. Van het startbedrag wordt € 0.50 besteed aan een goed doel. Dit jaar was de Stichting Leergeld Hoogezand-Sappemeer het goede doel. Voor de start van de jongerenloop werd door de voorzitter van de 7KM de heer Eric Sietsma een cheque van een bedrag van € 1.515,50 overhandigd aan de voorzitter van Stichting Leergeld de heer Bert Kolk. Dit gebeurde op de startplaats. Veel mensen waren daarvan getuige. In de toespraken werd nog even kort en duidelijk de doelstelling van de Stichting Leergeld aangegeven. Stichting Leergeld H-S had ook op de markt, die ter gelegenheid van de 7KM gehouden werd, een standje ingericht om meer naamsbekendheid te krijgen en het publiek te informeren.

Bijdrage van de Ronde Tafel

11 juni was er een internationale meeting van de Ronde Tafel in Hoogezand-Sappemeer. De deelnemers van deze Euromeeting van Ronde Tafel werden in het het gemeentehuis ontvangen door burgemeerster Yvonne van Mastrigt. Jaarlijks houden de deelnemers in een van de landen een bijeenkomst. Dit jaar was het de beurt aan Hoogezand-Sappmeer. Er waren tafelaars aanwezig uit Noorwegen, Finland, België, Frankrijk, Italië, Engeland en Zuid-Afrika. 

Tijdens deze bijeenkomsten wordt meestal een bedrag beschikbaar gesteld aan een goed doel. Dit jaar was dat Stichting Leergeld H-S. Voor Stichting Leergeld was gekozen omdat het lokaal georiënteerd is en omdat Stichting Leergeld kinderen van gezinnen rond de bijstandsnorm ondersteunt in hun persoonlijke ontwikkeling. Een initiatief dat de leden van Ronde tafel van harte ondersteunen! De gift wordt besteed om kinderen aan sport of culturele activiteiten mee te kunnen laten doen. Ook worden PC’s geven wanneer het gezin met kinderen noggeen PC thuis hebben. Dit alles onder het mom van dat kinderen mee moeten kunnen doen. De cheque van € 2.500 werd door voorzitter Raymond Blatgen overhandigd aan de voorzitter van Stichting Leergeld, de heer Bert Kolk. Deze dankte de aanwezigen voor hun bijdrage.


Donatie van ING

Op donderdag 22 december ontving voorzitter Bert Kolk van Stichting Leergeld Hoogezand-Sappemeer een cheque van € 1.000 uit handen van Gonda Hettema, kantoor manager ING Hoogezand. De bijdrage is een bedrag uit het goede doelenfonds van het personeel van ING.